Naar wat voor baan in Den Haag ben jij op zoek?

Als je op zoek bent naar een baan in Den Haag dan kun je uit de nodige vacatures kiezen. Den Haag is natuurlijk een grote stad waar heel veel te doen is, dus is er ook voor jou als werkzoekende genoeg te zoeken. De stad – die bekend staat als ambtenarenstad – heeft voor alle verschillende opleidingsniveaus genoeg te bieden. Jij kunt je competenties en talenten dus goed tot uiting laten komen tijdens en na het zoeken naar in baan in Den Haag!

De ontwikkeling van online solliciteren

Door de jaren heen is er erg veel innovatie geweest op het gebied van online solliciteren. Als je bijvoorbeeld vacatures Den Haag wil zoeken, kun je op een online vacaturebank precies aangeven naar wat je op zoek bent. Verschillende functies kun je selecteren, een bepaalde plaats en een straal rondom deze plaats. In een mum van tijd zal je precies zien welke vacatures beschikbaar zijn. Het solliciteren was nog nooit zo makkelijk!

Op de website van https://www.wr.nl/ kun je bovendien je cv en motivatiebrief uploaden, dus je hoeft niet met mailadressen in de weer! Het is ook mogelijk om bepaalde job alerts in te stellen. Hiermee word je op de hoogte gehouden van de banen die beschikbaar komen. 

Assistent controller in Den Haag

Een van de functies die veel voorkomt in Den Haag, is die van assistent controller. Als assistent ben je de belangrijkste hulp van de controller van een bedrijf. En deze controller is weer verantwoordelijk voor een de financiële administratie van dit bedrijf. Alle belangrijke documenten en verslagen, zoals de kwartaalcijfers, investeringsbudgetten en winstrekeningen, worden gemaakt of gecontroleerd door de controller en de assistent controller. Vervolgens gaat alle informatie naar het management, zodat die op de hoogte zijn. Als assistent controller in Den Haag heb je vaak genoeg aan een mbo-4 opleiding. Bijvoorbeeld in de financiële dienstverlening. Zonder juiste opleiding kun je soms ook worden opgeleid. Kijk dus goed naar de vacatures!

Technische baan zoals werkvoorbereider

Ondanks dat Den Haag niet het meest technische hart is van Nederland, zijn er voor de technici genoeg vacatures beschikbaar. Zo kun je als werkvoorbereider nog op genoeg vacatures reageren. Als werkvoorbereider ben je een belangrijk onderdeel van technische projecten, bijvoorbeeld in de bouw. Je maakte alle planningen, budgetten en je bent verantwoordelijk voor de inkoop van alle materialen. Als werkvoorbereider moet je goed kunnen communiceren tussen alle specialisten. Hierdoor wordt de benodigde informatie goed verzameld zodat er op een succesvolle manier kan worden gestart!

Maar er zijn ook andere technische vacatures in Den Haag. Denk bijvoorbeeld aan installateurs van cv-ketels, maar ook andere monteurs en bijvoorbeeld loodgieters. Kortom, er is voor iedereen wel een baan te vinden als je goed kijkt. In Den Haag zijn er veel bedrijven die op zoek zijn naar enthousiaste en jonge werknemers. Pak dus je kans en solliciteer!